neljapäev, 28. märts 2013

Ave 2.päev

Teine päev KVK’s


Päev oli kiire ja uusi kogemusi pakkuv. Ka teine päev möödus kiirelt.
Hommik algas inglise keelega. Õpetaja tundus palju sõbralikum, kui eile. Õpetaja näitas meile raamatutest pilte ja tegime ülesanndeid.
Teiseks oli füüsika. See oli hoopis teistsugune tund, kui meie koolis. Alguses rääkisime teooriat ja siis näitas õpetaja videosid. Nendest saime veel infot ja pidime kõik konspekti kirja panema. Ja siis oligi juba tunnilõppu märkiv kell.
Kolmandaks tunniks oli ajalugu. Kõik ütlesid, et õpetaja on hästi karm ja ole seal tunnis hästi tasa, aga asi polnudki nii hull, kui kartsin. Tunni alguses õpetaja rääkis tänasest tähtpäevast ja luges meile ühe loo ette. Pärast seda kontrolliti koduseid töid. Viimaks võeti ka uus teema. Ja kohe käiski tunnilõpu kell. Pärast kolmandat tundi sai süüa.
Mate oli neljas tund. See möödus rohkem nagu väikeste laste tund. Alguses arvutasime ja pärast hakkasime lõikama ja kleebima. Aeg möödus linnutiivul. Pärast seda pidime minema spordihoonesse kehalise kasvatuse tundi.
Minu jaoks oli spordihoone keka esma kordne sündmus. Meie koolis on ainult gümnaasiumi õpilastel kehaline spordihoones. Kehalises teevad nad praegu riistvõimlemist, aga minu jaoks oli see natuke hirmutav. Me pole rõnga käsitlemist õppinud ja tundsin ennast elevandina portselani poes. Õnneks keegi mind vist tunnis tähele ei pannudki. Tunni lõpus kooli tagasi.
Siis algas bioloogia, kus tegime kontrolltööd. Kordasime ja tegime kontrolltöö ära. Pärast tööd korjas õpetaja vanad õpikud kokku ja andis uued töövihikud. Tunni lõpetuseks tegime uutest töövihikutest kaks ülesannet.
Viimane tund oli kirjandus. Tunnis lugesime õpikust juttu valjult ette. Pärast vastasime klassis teksti kohta küsimustele. Edasi läks rohkem nagu klassijuhataja tunnina. Õpetaja jagas paberid laiali, kus olid 9.klassi lõpureisi valiku võimalused. Rääkis sellest veel veidi. Ja lõpetuseks valisid nad päeviku värvi järgmiseks aastaks. See oli tund, kui ma ei kuulnudki tunnilõpu kella.
See oli siis teine päev. Homme tuleb viimane päev KVK’s ja pühade eelsel päeval on tunnid lühendatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar