kolmapäev, 1. aprill 2015

Svea 1.päev SÜGis

Tundsin end SÜGis juba esimesel päeval ning esimeses tunnis täitsa sisse sulanduvat, sest õpetaja ei mõistnudki kohe, et olen vahetusõpilane. Koolipäeva jooksul sain põgusalt tuttavaks mitme uue teemaga, milleni me KGs veel jõudnud pole - geneetika ja tuletised. Minu esimene kunstitund gümnaasiumi jooksul leidis samuti aset just täna, sest KGs gümnaasiumiastmes kunstitundi ei ole.
Päeva toredaimaks tunniks loeksin vast suunatunni, draamaõpetuse, kus vaatasime etendust nimega "Pea vahetus".  
Muide, käinud 9 aastat KVKs ja olles koolikellaga tegelikult tuttav, pani see mind kuidagimoodi täna ikka ehmatama. Päeva lõpuks hakkasin koolikella aga hoopis taga igatsema, seega pühendan temale lausa eraldi lõigu. Tund lõpeb ja algab koolikellaga ning hilinemist ja arusaamatusi seetõttu ei ole, mis on väga positiivne.   

Päev vastas üldiselt ootustele, oli õpetlik, samas meeleolukas, nagu üks koolipäev olema peab. Õpilased olid sõbralikud, õpetajad enamasti vastutulelikud ning toit maitsev. Hea oli näha kõiki tuttavaid, keda igapäevaselt ei näe, täna naaberkoolis. Ootan huviga, mida kahel järgneval päeval mulle pakkuda on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar