kolmapäev, 2. aprill 2014

Hannese I päev KG-s

Esimene hommik KGs algas inglise keelega. Räägiti tehtud kontrolltöödest ning anti kätte uued õpikud, mis valmistavad õpilast ette ka eksamiks. Kusjuures kõik õpikud, mida ma laudadel nägin, erinesid SÜGi omadest. Inglise keele tund oli keskmiselt töökas - peale testide analüüsi, tegime paar harjutust uuest õpikust.
Mingil hetkel lõpetati spontaansel kombel tund (koolikella ju KGs teatavasti pole) ja aeg oli liikuda järgmisesse tund. Arvasin, et algab saksa keel, aga heakene küll, algas hoopis algajate vene. Terve klass tutvustas ennast mõne elementaarse venekeelse lausega. Õpetaja on tore ja abivalmis ning tund läks üsna ruttu. 
Eesti keeles valmistuti, nagu ka meil, tasemetööks. Nad olid just teinud hindele terve lehe interpunktsiooni harjutusi, mida nüüd analüüsiti. Igati kasulik teema - sai jälle veidi komasid harjutada ja mõned näpunäited õpetajalt juurde. Õp. Marit Tarkin on vahva ja rääkis komade kontrollimise vahepalaks ka mõne loo.
Matemaatikaks läksime kitsa matemaatika gruppi. Õpiti seal funktsiooni uurimist, mis meil kuu aja tagune teema. Oli hea meelde tuletada. (Noor!) matemaatikaõpetaja oli konkreetne ja asjalik. Kuna tunnid said läbi 12:45, jätkasin matemaatikaga kell 14 SÜGi ruumis 407. 
Ausalt öeldes, erilist muljet KGst kui koolist ühe päevaga ei tekkinud. Kool nagu kool ikka. Vabam tunnikord. Stressivabam? Eks näis. 2 päev veel ees.

Hannes Päll 
SÜG 11A/KG 11B

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar