reede, 4. aprill 2014

Kenno kolm päeva KG-s

Esimene päev möödus üsna kiirelt, kuna esimene tund, milleks oli füüsika jäi ära ja tunnid algasid 9-st. Vahepeal jäi ka kehalise kasvatuse tund ära, seega kokku oli tunde 5, mis oli täitsa üllatav. Tunnid kestsid nagu ikka 45 minutit, aga mõni õpetaja lasi juba enne kolmveerandit tunnist lahti. Hommikuti saab seal ka putru, aga igapäev on erinev pudru. Söögid, mis pakuti tundusid olema üpris head, aga ma ei saanud neid maitsta ja valisin ühe, milleks oli kartul, pihv ja kaste, mis maitses ime hästi. Kõik joogid ja saiad olid seal päris odavad, mis pani mind imestama, võrreldes meie kooliga, kus on hinnad üsna kõrged.

 Teisel päeval algasid tunnid nagu ikka 8.10. Koolimaja peal käsin ringi juba omapäi, et ei olnud vaja püsida peaaegu üldse teiste sabas, vaid teadsin ise juba, kus miski asus. Esimeseks tunniks oli eesti keel, mis oli selline rahulik ja ei olnud vaja tunnis nii väga mõelda. Mis mind üllatas oli see, et keemia ja bioloogia klassis olid kõik vajalikud esemed ja asjad olemas, mis selle õppeaine jaoks vaja oli. Päev lõppes väga hästi ja jäin muidu kõigega rahule.

Kolmas päev algas samuti 8.10, nagu ikka. Hommikul läksin kooli juba nagu oleks omas koolis ja oleks seal juba mitu aastat käinud. Klassikaaslastega rääkisin natuke vähem, kui teisel päeval, aga muidu ei olnud häda midagi. Kõik olid sõbralikud ja toredad.
Kool meeldis mulle väga ja noh, sinna kooli ma arvan, et pääsen juba sügisel.

Kenno Mardi
Kuressaare Vanalinna Kool 9.b

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar