kolmapäev, 2. aprill 2014

Tere,
olen Martin ning läksin kolmeks päevaks vahetusõpilaseks KG 10a klassi.

Täna, 1.04.2014, oli esimene päev.
- Algas päev eesti keelega, kus tegime hommikuvõimlemist ning seejärel õppisime võrdeid, mis oli üsna kerge. See tund meenutas mulle 5. klassi. 
-Eesti keelele järgnes kunstiajalugu, kus midagi erilist ei toimunud. Õpetaja rääkis erinevatest kunstistiilidest ning nende põhjal ehitatud hoonetest Eestis.
-Kolmas tund oli matemaatika. 10a klass õpib parajasti siinus- ja koosinusteoreeme ning nende rakendamist. Kuna SÜG-is on see teema meil kuid tagasi võetud, vajas see natukene meeldetuletamist. Peale valemite vaatamist enam-vähem meenus see teema ning antud ülesanded ei valmistanud mingeid raskusi - lihtsalt tuim kalkulaatori kasutamine, mõtlemist väga vaja polnud. 
-Neljas tund oleks pidanud olema füüsika, kuid see jäi ära. Oli vaba tund, mille veetsime mitmekesi arvutiklassis olles.
-Viies tund oli teadustöö alused arvutiklassis. See sarnanes suurelt meie kooli informaatika tunniga. Ühtegi konkreetset ülesannet meile ei antud, seega igaüks sai teha seda, mida heaks arvas.
-Kuuenda tunni ajal võttis KG 10a klass vastu Luksemburgi õpilased ning tutvustasid neile Kuressaare Gümnaasiumit. Mina ja Johannes pidime samuti osa võtma - meile määrati roll rääkida inglise keeles KG sportimisvõimalustest, millega saime hakkama kergelt.

Selline see päev oli. Väga harjumatu on see elu naaberkoolis. Kõik tundub nii kerge, pingevaba ning seda üldse mitte positiivses vaatevinklis. Sellegi poolest oli tore päev ning ei kahetse vahetusõpilaseks tulemist!
Martin, SÜG 10c

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar